JIM LYNGVILDS SKØNHEDSTIPS

Din hud er konstant belastet af vejr og vind, forurening og andre udefrakommende faktorer. Hvis du ikke sørger for at passe og pleje den, vil disse faktorer hurtigt sætte sine spor på din hud.

 

3 TRIN SOM FÅR DIN HUD TIL AT STRÅLE:

1: Rense
Det første trin på vejen til en sund og smuk hud er at rense den rigtig dybt, så fedt og støv bliver opløst, porerne bliver renset og make-up'en fjernet. Huden skal renses både morgen og aften, så den kan ånde, frisk som en eng efter regnvejr.

2: Styrke
Skintonic afbalancerer hudens pH-værdi, samtidig med at den frisker huden op og forbereder den på bedre at kunne absorberer fugtighedscremen bagefter. Skintonic skal bruges både morgen og aften. Efter afrensning af ansigtet anvendes en vatrondel fugtet med skintonic rundt i ansigtet og på halsen.

3: Fugte
En fugtighedscreme beskytter huden mod tab af fugtighed samt mod skadelige miljøfaktorer - virkningerne af solbad, forurening og stress. Daglig brug af fugtighedscreme beskytter huden mod for tidlig aldring; den sikre et sundt og strålende udseende. Fugtighedscremen anvendes morgen og aften på en afrenset hud som er blevet behandlet med skintonic på ansigt og hals.  

DRIK VAND
Drik vand. Masser af vand. Det giver fugt til din hud.

SØVN
Når du sover fornyer dine hudceller sig og giver dig en glattere og mere smidig hud. Søvnunderskud vil derimod ofte få din hud til at se grå og kedelig ud. Derfor er en god nats søvn vigtig.

SOL
Sol er hudens værste fjende. Hver gang du udsætter din hud for sol, så mister den faktisk noget af sin evne til at forny sig. Så husk, jo mere du undgår solen, jo færre rynker og pigmentforandringer får du, når du bliver ældre.

STRESS
Stress kan, udover at gøre dig anspændt, give dig hovedpine og søvnbesvær, også give dig en dårlig hud. For hvis du stresser, stresser din hud også, og det kan resultere i urenheder og rynker.

RYGNING
Rygning er på top 3 listen over ting, som ælder din hud.

 

Pige og blå himmel

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X

Kurv

Min kurv

Kurv tom