JIMS UNIVERS

Sammen skaber vi skønhed. Dette var min tanke, da jeg i maj 2011 satte mig for at skabe en skønhedsserie til kvinder i alle aldre. Ikke kun til de unge og de smukke, og ikke kun til de meget velhavende, men til konerne, kællingerne og dem midt i mellem. Desuden var jeg selv kørt træt i det enorme hav af skønhedsprodukter, som hele tiden skyller ind på markedet. For mig at se, et marked der er blevet helt uoverskueligt. Jeg manglede enkelhed der ikke gjorde mig forvirret, og skønhedsritualer der kunne gøres i søvne. Kort sagt, skønhedspleje uden løftede pegefingre.

Derfor skabte jeg Raunsborg® Nordic sammen med den gamle familieejede produktionsvirksomhed Plum A/S.

Da ”hvorfor” var på plads, skulle jeg finde ”Hvad” og det var såre simpelt. Jeg kiggede ud af mine vinduer og så hvordan alting var ved at springe ud. Den nordiske flora omgav mig fra alle sider. Brændenælder, birk og alle de andre smukke urter, planter og blomster der springer ud i maj måneds spæde start, og jeg tænkte: ”Når de vokser her, på dette sted af jorden, hvor jeg er født, er der nok en grund til, at de er her. Jeg og dem sammen. Måske kunne vi gøre noget for hinanden?”.

Dette blev startskuddet til en opdagelsesrejse i nordens planteliv, som har været forfriskende og berigende. I dag har jeg ikke kun udviklet en unik skønhedsserie med alt hvad den nordiske natur står for. Jeg har fået et indblik i en gemt og glemt verden. Og en viden om de mange egenskaber naturens planteliv gemmer på og som vores bedstemødre og kvinderne før dem, helt naturligt brugte i hverdagen.

Jeg har kort sagt, helt privat, genopdaget den magiske viden om nordens urter og omsat dem til cremer og andre dejlige produkter, som du nu kan købe i smukke emballager.

Den 15. september 2014 og godt 2 år efter begyndelsen, blev Raunsborg MAN lanceret. Mænds hud er ofte mere udsat for vind og vejr end kvinders og hvorfor skal de ikke også forkæles med gode hudplejeprodukter og dufte. Serien er specielt udviklet til den maskuline hud. Lavet efter samme principper som Nordic, men med aktiver fra naturen og dufte der egner sig bedre til mænd. Mænd skal være mænd og jeg siger de skal
Tá Magten - Følelsen af frihed.

 

 

 

 

Jim Lyngvild

 

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X

Kurv

Min kurv

Kurv tom