BAG OM RAUNSBORG®

Bag Raunsborg® gemmer sig et spændende samarbejde mellem familiefirmaet Plum A/S og modeekspert Jim Lyngvild. Og hvis man kigger lidt nærmere bag facaderne på de to hovedaktører, er grundlaget for samarbejdet ikke så svært at få øje på.

Plum A/S har i mere end 45 år produceret hudplejeprodukter af høj kvalitet til det professionelle marked. Og med Jims store passion for skønhed, nordisk mytologi og – natur, var grundlaget for det samarbejde der startede i 2011, nærmest dannet på forhånd. Et samarbejde, der nu har resulteret i en flot skønhedsserie til kvinder og en hudpleje- & duftserie til mænd - naturligvis tilpasset den maskuline hud - begge inspireret af rigdommene i den nordiske natur.

Naturen i sig selv kan skabe små mirakler, og med hjælp fra den flere århundrede gamle bog om nordiske planter Flora Danica (Anno 1648), har vi fundet effektive egenskaber fra naturens egne urter, planter og blomster og vækket gamle skildringer til live igen. Egenskaberne fra nøje udvalgte urter og planter er brugt konstruktivt og danner grundlaget for Raunsborg®.

Men naturen gør det ikke alene. I tæt parløb med Plums laboranter har Jim haft fingrene helt nede i teknologien og sat sine fingeraftryk på både dufte og hudplejeprodukter. Sammen har de i Plums moderne laboratorium udviklet en unik skønhedsserie, der er som skabt for den sarte, nordiske teint.

Og navnet. Det var ikke så svært. For hvad er mere naturligt end at opkalde serien efter Jims vikingeborg RAVNSBORG på Sydfyn.

Raunsborg® har 3 skønhedsserier med et overskueligt sortiment, der gør din hudpleje nem og enkel. Og produkterne kan bruges til alle hudtyper:

Raunsborg® Nordic - skønhedsserie med milde dufte
Raunsborg® MAN - hudpleje & dufte til den maskuline hud
Raunsborg® Sensitive - parfumefri skønhedsserie

Nøglen gemmer sig i den nordiske natur. Og med Raunsborg® kan du få del i naturens visdom.

 

Raunsborg® Nordic / Raunsborg® Sensitive                         Raunsborg® MAN
Nordisk skønhed - helt enkelt                                               
TÁ MAGTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Raunsborg Jim webside

 

 
 

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X

Kurv

Min kurv

Kurv tom