OM OS

Poul--Jim-1 fra raunsborgBag Raunsborg® gemmer sig et spændende  samarbejde mellem familiefirmaet Plum A/S og Jim Lyngvild.

Plum har rødder helt tilbage til 1860 og har i mere end 45 år produceret hudplejeprodukter der overholder nutidens meget strenge krav til renhed, effektivitet og mildhed m.m. til bl.a. det danske sundhedsvæsen.

Modeekspert, fotograf, designer og forfatter. Jim Lyngvild kan skrive mange titler på sit visitkort. Og med Raunsborg® Nordic har han nu også kastet sin kreative energi og inspirationskraft ind i en naturinspireret, nordisk skønhedsserie. Hans viden om de nordiske urters særlige egenskaber og Plums erfaring med produktudvikling har tilsammen udmøntet sig i skabelsen af rene, effektive og troværdige produkter.

God kvalitet, enkel hudpleje
Vores fælles mission er at skabe virksomme og milde skønhedsprodukter, der ikke går på kompromis med kvaliteten og samtidig gør den daglige hudpleje enkel og overskuelig.

Raunsborg® har 3 skønhedsserier med et overskueligt sortiment, der gør din hudpleje nem og enkel. Og produkterne kan bruges til alle hudtyper:

Raunsborg® Nordic - skønhedsserie med milde dufte
Raunsborg® MAN - hudpleje & dufte til den maskuline hud
Raunsborg® Sensitive - parfumefri skønhedsserie

Nøglen gemmer sig i den nordiske natur. Og med Raunsborg® kan du få del i naturens visdom.

Nordisk Skønhed - helt enkelt

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X

Kurv

Min kurv

Kurv tom