FACE SERUM 30 ml

Face Serum indeholder aktive ingredienser, der styrker, blødgører og sikrer, at din hud får den absolut bedste pleje. Udvid din serie af ansigtsplejeprodukter med den fugtgivende og beskyttende FACE SERUM.

FACE SERUM 30ml er et nyt, innovative produkt udviklet og produceret på Raunsborg’ s vestfynske laboratorium - og med inspiration fra Flora Danicas, dybdegående kendskab til nordiske urter, og en passion for skønne og effektive hudplejeprodukter sikrer Raunsborgs nyeste skud på stammen, at kvinder får de nødvendige vitaminer og mineraler, der giver en velplejet og afbalanceret hud.

FACE SERUM 30 ml. er en koncentreret og fugtgivende ansigtsserum, der efterlader huden mat og silkeblød. Sammensætningen af aktive ingredienser, som omega 3, omega 6 og hyaluronsyre giver serummet unikke egenskaber, der modvirker tør og uren hud - og mindsker pigmentpletter, afhjælper beskadiget hud og udglatter fine linjer.

Tilbud kr. 199,- (Værdi kr. 329,-)

DKK 199,00

PRODUKT
VEJLEDNING
Prøv også

Aktive ingredienser:

• Hvedeprotein, der hjælper med at opretholde fugtbalancen
• Ekstrakter fra multebær og agurk, der tilfører huden fugt og
næring
• Lind, der har en anti inflammatorisk og beroligende effekt

Anvendelse:

Påfør FACE SERUM morgen og aften på ren, tør hud. Brug med fordel under Raunsborg® Nordic DAY og NIGHT-cream.

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X

Kurv

Min kurv

Kurv tom