FACE MASK 80 ml

Raunsborg Face Mask indeholder aktive ingredienser, der styrker, blødgører og sikrer, at din hud får den absolut bedste pleje. Udvid din serie af ansigtsplejeprodukter med den nærende multifunktionelle FACE MASK.

FACE MASK 80ml er et nyt, innovative hudplejeprodukt udviklet og produceret på Raunsborg’ s vestfynske laboratorium - og med inspiration fra Flora Danicas, dybdegående kendskab til nordiske urter, og en passion for skønne og effektive hudplejeprodukter sikrer Raunsborgs nyeste skud på stammen, at kvinder får de nødvendige vitaminer og mineraler, der giver en velplejet og afbalanceret hud.

FACE MASK 80 ml. er en effektiv luksus ansigtsmaske, der tilfører huden næring, fugt og pleje - og på samme tid virker beskyttende og afhjælper tør og træt ud. Ansigtsmasken indeholder vitaminer og mineraler fra nordiske urter, som udsætter hudens ældningstegn. FACE MASK er ikke blot en normal ansigtsmaske. Det er også en fugtbooster, som efterlader huden mættet, silkeblød og velplejet.

Tilbud kr. 199,- (Værdi kr. 249,-)

 

DKK 199,00

PRODUKT
VEJLEDNING
Prøv også

Aktive ingredienser:

• Hvedeprotein, der hjælper med at opretholde fugtbalancen
• Ekstrakter fra multebær og agurk, der tilfører huden fugt og
næring
• Lind, der har en anti inflammatorisk og beroligende effekt

Anvendelse:

Påfør ansigtsmasken i ansigtet, hals og décolleté - lad den sidde cirka 20
minutter og rens af med lunkent vand. Du kan med fordel påføre masken om aftenen, lade den sidde natten over og vaske den af næste morgen.

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X

Kurv

Min kurv

Kurv tom