EYE GEL SERUM 15 ml

Raunsborg® EYE GEL SERUM er en ny, forbedret 2-i-1 formel med de bedste peptider og aktive ingredienser fra den nordiske natur, der beskytter huden udefra - og indefra og ud. EYE GEL SERUM sikrer optimal beskyttelse og næring til huden.

Med udgangspunkt i den nordiske natur og den nyeste viden indenfor hudpleje sikrer Raunsborg’ s EYE GEL SERUM, at kvinder får de nødvendige vitaminer og mineraler, som styrker og fugter den sarte hud omkring øjnene. Som noget helt nyt indeholder EYE GEL SERUM ekstrakter fra ris og soja, der sammen med syntetisk fremstillet slangegift opstrammer og reducerer fine linjer omkring øjnene.

EYE GEL SERUM er en kombineret øjengel og serum til alle hudtyper. Har en uovertruffen effekt på trætte og hævede øjenomgivelser takket være udtræk fra agurk - og med ekstrakter fra ært og hvede tilføres huden omkring øjnene massere af fugt. Rigt indhold af peptider, hyaluronsyre og syntetisk slangegift intensiverer den opstrammende effekt, mens de fine linjer glattes ud.

Tilbud kr. 199,- (Værdi kr. 249,-)

DKK 199,00

PRODUKT
VEJLEDNING
Prøv også

Aktive ingredienser:

• Udtræk fra Viol, der virker fugtgivende og beroligende
• Ekstrakt fra agurk, ært og hvede, der tilfører vitaminer, mineraler og fugt
• Ris og soja, reducerer de fine linjer omkring øjnene

Anvendelse:

Påfør EYE GEL SERUM på afrenset hud fra øverste område ved brynet og rundt om øjet til den inderste øjenkrog og massér det blidt ind i huden. EYE GEL SERUM anvendes morgen og aften eller efter behov.

INSIDER TIP:

For behandling af trætte øjne efter en lang nat (en tur i byen eller bare lange arbejdstider) tilføj et tykt lag, dæk med iskolde vatrondeller, læn dig tilbage og slap af. Straks vil hævelser fortage sig og give et friskere udseende.

Denne side bruger cookies - Hvis ikke du vælger at ændre dine indstillinger accepterer du automatisk vores cookie politikLæs mere
X

Kurv

Min kurv

Kurv tom